Ομιλία με θέμα «Πολιτική και δημοσιογραφία στην εποχή της κρίσης και των fake news» με τον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου


Ομιλία με θέμα «Πολιτική και δημοσιογραφία στην εποχή της κρίσης και των fake news» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Μαΐου στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Μάθησης και Πολυμέσων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στα Λατσιά της Λευκωσίας. Κεντρικός ομιλητής ο κος Σταύρος Θεοδωράκης πολιτικός και δημοσιογράφος. Η ομιλία διοργανώθηκε από το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου με το περιοδικό «δημοσιογραφία».

Ο κος Σταύρος Θεοδωράκης συνομίλησε με 4 δημοσιογράφους/εκπροσώπους των παραδοσιακών και νέων Μέσων στην Κύπρο και διαδικτυακά σε ζωντανή σύνδεση με τους φοιτητές του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία».

Τον παραδοσιακό Τύπο εκπροσώπησε ο κος Κώστας Βενιζέλος (Ο Φιλελεύθερος), την τηλεόραση η κα Έλλη Κοτζαμάνη (ΑΝΤ1), τον ψηφιακό κόσμο ο απόφοιτος του Μεταπτυχιακού προγράμματος κος Γιώργος Καυκαλιάς (www.offsite.com.cy, της Digital Tree e-Publishers) και το ραδιόφωνο ο κος Μάριος Πούλλαδος (Ράδιο Πρώτο). Την συζήτηση συντονίζε η δημοσιογράφος και ακαδημαϊκή υπεύθυνη του ΜΠΣ «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» κα Σοφία Ιορδανίδου.

Η κα Αγγελική Πιτσόλη Διευθύντρια Ισότητας των Φύλων του ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων συμμετείχε ενεργά στην συζήτηση: