Η Γιορτή της Ιδιωτικής Ασφάλισης 2017 από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας στο Ζάππειο Μέγαρο


Η Γιορτή της Ιδιωτικής Ασφάλισης για το έτος 2017 πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Ασφαλιστικών εταιρειών Ελλάδας την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Η εκδήλωση περιείχε τρεις παράλληλες θεματικές ενότητες που κατέληγαν σε ένα κεντρικό συνέδριο με κυρίως ομιλητή τον Πρόεδρο της ΕΑΕΕ κο Δημήτριο Μαζαράκη.

Η πρώτη θεματική ενότητα αφορούσε την «Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση» με συντονιστή τον κο Χρήστο Κάτσιο Γενικό Διευθυντή της Groupama Ασφαλιστικής, η δεύτερη θεματική αφορούσε τον «Καταναλωτή και την Προστασία του» με συντονίστρια την κα Φιλίππα Μιχάλη CEO της εταιρείας Allianz και η τρίτη θεματική ενότητα αφορούσε της «Προοπτικές Ασφαλιστικών Εταιρειών» με συντονιστή τον κο Χρήστο Σαρδελή Πρόεδρο της Εθνικής Ασφαλιστικής. Στο κεντρικό συνέδριο της εκδήλωσης το οποίο συντόνιζε η κα Μαργαρίτα Αντωνάκη Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ οι συντονιστές των θεματικών ενοτήτων, παρουσίασαν συνοπτικά τα αποτελέσματα της εκάστου ενότητας και ο κος Δημήτρης Μαύρος παρουσίασε τα αποτελέσματα της MRB Hellas σχετικά με έρευνα που διεξήχθη στο καταναλωτικό κοινό για θέματα ιδιωτικής ασφάλισης.

Η κα Αγγελική Πιτσόλη συμμετείχε στην θεματική ενότητα για τον «Καταναλωτή» και ενημερώθηκε για σχετικά από τους ομιλητές τον κο Θ. Μητράκο Υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας τον κο Ν. Κανελλόπουλο Γενικό Γραμματέα Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ) και τον κο Λ. Ζαγορίτη Συνήγορο του Καταναλωτή.

Η κα Αγγελική Πιτσολη Μεσίτης Ασφαλίσεων και Διευθύντρια Ισότητας των Φύλων του ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων συνεχάρη ιδιαιτέρως τις δυο κυρίες του συνεδρίου για την πολυετή προσφορά τους στο κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης. Δείτε εδώ φωτογραφικό στιγμιότυπο με την κα Φιλίππα Μιχάλη CEO της ασφαλιστικής εταιρείας Allianz: