Ευχαριστήρια επιστολή ασφαλισμένου με συμβόλαιο οχήματος και οδικής βοήθειας προς τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurolife ERB, κύριο Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου


19 Φεβρουαρίου 2020

Προς : Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Eurolife ERB

Κοιν: Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Eurolife ERB

Αγγελική Πιτσόλη

Από : Κορφιός Ευάγγελος


Αξιότιμε κύριε Σαρρηγεωργίου, ονομάζομαι Κορφιός Ευάγγελος και διατηρώ οικογενειακό συμβόλαιο υγείας και ατομικό συμβόλαιο οχήματος στην εταιρεία σας.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ενώ βρισκόμουν σε εκδρομή στην Αράχωβα, το όχημα μου παρουσίασε μηχανική βλάβη και ακινητοποιήθηκε.

Αυθημερόν η εταιρεία σας ανέλαβε την οδική μου επιστροφή στον τόπο μόνιμης κατοικίας μου, στη Νίκαια προάστιο του Πειραιά.

Την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου το πρωί παρέλαβα και το όχημά μου στο συνεργείο που επιθυμούσα για να επισκευασθεί.

Η εξυπηρέτηση που έλαβα από την εταιρεία σας Eurolife ERB και την Οδική Βοήθεια Mapfre Asistencia ήταν εξαιρετική και θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς και όλους όσους συνέβαλαν να μετακινηθώ και να επιστρέψω χωρίς καμία ταλαιπωρία ή έξοδα στην οικία μου.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Αγγελική Πιτσόλη την ασφαλιστριά μου, γιατί σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει όλα τα χρόνια συνεργασίας μας, πάντοτε δείχνει ενδιαφέρον και άμεση εξυπηρέτηση.


Σας ευχαριστώ πολύ,

Κορφιός Ευάγγελος (εκπαιδευτικός στο 9ο Γυμν. Νικαίας)