Απόφοιτη του πτυχιακού προγράμματος «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» με κατεύθυνση Φιλολογία της σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου


Η Αγγελική Πιτσόλη είναι απόφοιτη του Πτυχιακού Προγράμματος "Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό" του Open University of Cyprus - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και μοιράζεται μαζί μας τις εμπειρίες & όλα όσα έχει αποκομίσει από τη φοίτησή της στον #ΕΛΠΟΛ:

Γράφει η κα Αγγελική Πιτσόλη:

Το «ταξίδι» μου στον Ελληνικό Πολιτισμό ξεκίνησε τον Μάιο του 2015, όταν αποφάσισα να μελετήσω την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, φωτοδότη όλων των πολιτισμών της υφηλίου.

Το εύρος των θεματικών ενοτήτων, η μεθοδολογία της διδασκαλίας, η εξαιρετική δομή και οργάνωση, η υποστήριξη του διοικητικού προσωπικού ήταν μόνο μερικά από τα ευχάριστα, που συνάντησα σπουδάζοντας εξ αποστάσεως στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Αναφορά αξίζει στο ήθος και την ποιότητα των διδασκόντων, οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών μου.

Παράλληλα, ως φοιτήτρια, έγινα μέλος του ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και έζησα ενεργά τις εκπαιδευτικές δράσεις του προγράμματος σε Ελλάδα και Κύπρο, με εκπαιδευτικές ξεναγήσεις σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σημεία πολιτισμού, θεατρικές παραστάσεις, διαλέξεις, συνέδρια κ.ά. Έλαβα γνώσεις και ποιότητα ζωής.

Το Πτυχιακό Πρόγραμμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» μου έδωσε ακαδημαϊκά εφόδια και ευρύτητα γνωστικών πεδίων και επαγγελματικών επιλογών. Ήταν από τις γλυκύτερες και σπουδαιότερες μάχες της ζωής μου.

Άξιζε!

Αγγελική Πιτσόλη

Aυτοτελώς απασχολούμενη στον κλάδο ιδιωτικής ασφάλισης

Απόφοιτη 2019-2020 του ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" με κατεύθυνση "Φιλολογία"