Το Α είναι ο Άνθρωπος. Ο Άνθρωπος είναι το Α. Στο Α παρατηρούμε ότι το πάνω σημείο θυμίζει την κεφαλή του ανθρώπου και τα δύο του σημεία κάτω, τα πόδια. Η γραμμή στην μέση άλλοτε παρίστανε τα δύο άνω άκρα-χέρια και άλλοτε η ίδια γραμμή έβαζε όρια στις ιδιότητες του Ανθρώπου, όπου από τη γραμμή και κάτω προς το έδαφος υπάρχουν τα ευτελέστερα χαρακτηριστικά του για αναπαραγωγή και επιβίωση. Ενώ από τη γραμμή και πάνω η πυραμίδα Δ, που σχηματίζεται δηλώνει τα δυνατά χαρακτηριστικά του Α= Ανθρώπου, που αφορούν τα πνευματικά ατομικά χαρακτηριστικά του, συναισθήματα, ιδανικά, επιθυμίες...

Έτσι κατανοώντας ο Άνθρωπος την ύπαρξη του γίνεται διαφορετικός, ο Αυτός και Αυτοπροσδιορίζεται, Αυτοδημιουργείται, Αυτοδιατίθεται, Αυτοελέγχεται.
Γίνεται γνώστης του Αυτός και όχι του Άλλος. Δηλαδή γνωρίζει την μοναδικότητα του, γίνεται μονάδα και προσμετράται με τον αριθμό 1, Α=1.

Οι βασικότερες λέξεις της επίσημης γλώσσας αρχίζουν από Α, όπως Άρην, Αέλιος = Ήλιος, Άλς = Θάλασσα, Άρουρα = Γη, Άρχή = Εξουσία, Άνω - Άνθρωπος, Αλφάνω ή Αλφαίνω = Βρίσκω - Αποκτώ - Επινοώ, Άλφη = Τιμαλφή.

Αααα.. ακούει το παιδί στον τοκετό της μάνας, Αααα… λέει το ίδιο, Αααα... λένε και αυτοί που βλέπουν την νέα ζωή. Λένε ότι το Α είναι ο πιο καθαρός φθόγγος που βγαίνει από το στόμα και δεν βγαίνει από τα ζώα ή άλλα στοιχεία της φύσης.

Αυτό το Α με τις έννοιες που κρύβει, διάλεξα για σύμβολο της επιχείρησης μου. Πάντα το Α συμβόλιζε τον Άνθρωπο, από το πρώτο αρχικό σχήμα που έμοιαζε με ανθρωπάκι, μετέπειτα όταν η γραμμή ήταν λοξή και σηματοδοτούσε ανοδική πορεία και αργότερα όταν οριστικά η γραμμή απεικονίστηκε ευθεία, οριοθετώντας τις ιδιομορφίες του ανθρώπου.

Μέσα από τη δουλειά μου επιθυμώ να υπηρετώ τον Άνθρωπο και να προσφέρω υπηρεσίες Α' ποιότητας.
Αγγελική Πιτσόλη
Μεσίτης ΑσφαλίσεωνΖωή & Υγεία
Οδοντιατρική Φροντίδα
Γυναίκα
Παιδί

Επένδυση & Σύνταξη
Ιατροί
Φοιτητές
Αλλοδαποί
  Αυτοκίνητο Μοτοσυκλέτα Κατοικία
Επιχείρηση